Wie zijn we

Allereerst heel hartelijk welkom op AXIweekend.be. Hier willen we graag uitleggen wie we zijn. Als onderdeel van het EJV proberen we twee maal per jaar een “AXI”-weekend te organiseren. Zoals de naam al doet vermoeden proberen we dan actief bezig te zijn.

Dit actief bezig zijn is echter niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk bedoeld. Tijdens de AXI-weekenden is er ook tijd voor bezinning en studie rondom Gods woord, de bijbel. We proberen hierin open te zijn naar niet christenen die ook van harte welkom zijn op deze weekenden.

Voor het lichamelijk actieve gedeelte tijdens deze weekenden is het mooi meegenomen wanneer je een sportieve instelling hebt. Je hoeft echter beslist geen Rambo te zijn om mee te kunnen. omdat een plaatje vaak meer zegt dan 1000 woorden willen we je er op wijzen dat er in het fotoarchief vele foto’s zijn die een goed beeld geven wat je van een AXI-weekend kunt verwachten.

Verder wensen we je veel plezier bij het rondsnuffelen op deze website. Schrijf eens iets in het gastenboek. En misschien tot ziens op een axiweekend.

Comments are closed.